Over-ons

Over Ons

over-ons

Waarom Pro Control?

Wilt u de wirwar aan data binnen uw industriële proces graag vertalen naar bruikbare en betrouwbare informatie op één gebruiksvriendelijk platform? Informatie waar u op kunt bouwen, acteren en sturen. Wij maken van uw complexe processen een inzichtelijk en meetbaar geheel door de nodige data te vangen en vertalen naar begrijpelijke informatie, uiteraard afgestemd op de diverse doelgroepen binnen uw organisatie. Van chemisch analist tot operator en van directeur tot ploegleider, iedereen heeft de juiste en benodigde informatie voortaan op een gebruiksvriendelijke manier voor handen.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en onmogelijkheden en bepalen de juiste projectkoers. Indien wij samen met u een project aangaan, dan laten wij pas los wanneer u volledig tevreden bent over het eindresultaat.

Wie zijn wij?

The Automationeers: Wij zijn er niet alleen voor elkaar als team, maar ook voor u; onze opdrachtgever. Door onze expertise op het gebied van industriële automatisering en procesbesturing, zijn wij in staat om altijd de beste en nieuwste technologieën in te zetten.

Een moderne organisatie die waarde hecht aan de nostalgische waarden van het leven, een woord een woord en een afspraak is bij ons ook echt een afspraak. Wij bestaan uit een relatief klein team van bevlogen engineers met een gedeelde liefde voor het technische vak. Waar nodig breiden wij het team tijdelijk uit door gebruik te maken van één van onze vaste samenwerkingspartners met specialistische kennis. Binnen ons team is reeds enorm veel kennis aanwezig op zowel het gebied van automatisering als op het gebied van de achterliggende procestechnieken. Het besproken project wordt hoe dan ook tot een succes uitgevoerd, eerder geven wij de strijd niet op. Succesvol maatwerk leveren is onze standaard.

Wat doen wij?

In het kort gezegd simplificeren wij uw meest complexe processen. Of het nu gaat om het ontwerpen en implementeren van een (maatwerk) oplossing voor uw specifieke procesbesturingsvraagstukken of het integreren van uw diverse systemen en het verbinden van de daarbij horende leveranciers, bij ons bent u verzekerd van een eerlijk advies en een passende oplossing voor uw vraagstukken. Dit alles met het oog op een lean proces, waarbij mens en machine soepel samenwerken om zo hun prestaties doorlopend te optimaliseren.

Wilt u voortaan beschikken over juiste, tijdige en begrijpelijke stuurinformatie? The Automationeers schieten u graag te hulp. Er zijn maar weinig issues op het gebied van meet- en regeltechniek en procesbesturing waar wij ons niet eerder over hebben gebogen. Wij kijken er naar uit onze kennis met u te delen en een oplossing te bedenken voor uw meest complexe vraagstukken. Making complicated processes simple!

Wat onderscheidt ons?

Pro Control is creatief in het bedenken van unieke oplossingen. Waar andere bedrijven soms opgeven, durft Pro Control soms risico’s te nemen. Juist in die speciale projecten toont Pro Control haar jarenlange expertise.

Interactie en samenwerking met de opdrachtgever levert een beter eindresultaat op.
Pro Control is niet gebonden aan één system, platform of programmeertaal.
Doordat Pro Control een platte organisatiestructuur heeft, kan er snel geschakeld worden

Omdat professionaliteit zeer belangrijk is voor Pro Control, wordt alleen de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd

Kernwaarden:
Betrokken:

Wij denken met u mee! Niet alleen op het gebied van automatisering, maar ook op het gebied van het proces. Want een goede oplossing op het gebied van automatisering is pas echt goed als het correspondeert met de achterliggende processen.

Betrouwbaar:

Op het moment dat wij afspraken met u maken, komen wij deze na! Een project laten wij pas los als alles naar volle tevredenheid is opgeleverd.

Innovatief:

Wij streven er altijd naar om de nieuwste technologieën in te zetten en zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Gebruikersacceptatie:

Wij streven er altijd naar om een systeem zo eenvoudig mogelijk op te zetten, zodat de uiteindelijke gebruiker van het systeem geen drempel voelt om de installatie te bedienen en gebruikersacceptatie gegarandeerd wordt. Wij doen ons werk niet perse op de makkelijkste manier en zeker niet op een onnodig moeilijke manier. Wij gaan voor de beste manier!

Vereenvoudiging:

Niets is zo vervelend als systemen en complexe data die niet voor u werken binnen uw industriële proces. Wij voegen waar nodig diverse systemen samen en vertalen uw complexe data naar klare informatie. Informatie die u eenvoudig kunt inzien en waar u mee verder kan. Ons stelregel is dan ook niet voor niets; Making complicated processes simple!

Familiair:

Wij zijn een bedrijf dat gekenmerkt wordt door een familiaire sfeer. Iedereen is anders, maar wordt gelijk behandeld. Van directeur tot engineer, we zitten allemaal met veel plezier aan dezelfde tafel tijdens de lunch. Eerlijk en respectvol gaan wij met elkaar om, zoals het hoort in een familie.

Verantwoordelijkheid:

Wij als Pro Control Process Automation voelen een grote verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze medewerkers. Wij zullen er ook alles aan doen om onze medewerkers te ondersteunen, zowel zakelijk als privé.

Daarbij geven we onze medewerkers ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Daar profiteren niet alleen zijzelf en wij als organisatie van. Ook u plukt daar de vruchten van.

Milieu:

Wij gaan altijd voor de meest energiezuinige oplossing, op deze wijze bespaart u kosten en dragen we nog bij aan een betere leefomgeving ook.

Over-ons
Labs
Over-ons

Missie en visie

Missie

De prestaties van de wereldwijde procesindustrie optimaliseren door
middel van automatiseringsoplossingen.

Visie

Het inzetten van onze kennis en kunde op het
gebied van industriële automatisering om mensen en organisaties wereldwijd te helpen bij het
benutten van hun potentieel.