Markten

Experties

Het ontwerpen en implementeren van systemen gericht op procesbesturing en data-acquisitie is ons specialisme. Hiermee zijn wij actief in vrijwel alle markten binnen de proces- en maakindustrie.  Wij leveren naast software en PLC’s ook volledige elektrische en mechanische turn-key projecten, altijd met als doelstelling; making complicated processes simple!

Machinebouw

U wordt als machinebouwer doorlopend uitgedaagd.  Snelle en passende oplossingen bedenken voor een grote verscheidenheid aan vraagstukken uit diverse branches. Van de chemie tot aan de automotive industrie en alles daartussen in. Ieder met zijn eigen wensen, eisen en standaarden.

Wij zorgen ervoor dat de door u ontwikkelde machines optimaal presteren. Van het bedenken en leveren van de algehele besturingsinstallaties tot aan het  inbedrijfstellen bij de eindgebruikers, wij zijn er voor u! Flexibel, betrouwbaar en kundig; daar kunt u op bouwen.

Pharmachemie

De strenge en snel veranderende eisen binnen de pharmachemie dagen u uit om steeds te blijven ontwikkelen. Onderwerpen als veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en efficiëntie zijn aan de orde van de dag. Dat vergt het nodige van uw procesinrichting. Het (deels) automatiseren van uw processen biedt hierin kansen.  Wij helpen bij de integratie van uw systemen, waarbij de gewenste data correct wordt uitgelezen en vertaald naar valide informatie waarmee u verder kunt. Het zorgvuldig vastleggen en controleren van uw productieproces verzekert u van de nodige kwaliteit (GMP). Met onze automatiseringsoplossingen maken wij uw complexe processen beheersbaar en inzichtelijk.

Energie

Zo dynamisch als de energiemarkt is, zo veelzijdig zijn wij. Van elektrotechniek tot automatisering; wij bieden een passend antwoord op uw vraagstuk. Wenst u een enkele machine of een totale fabriek aan te sturen of controleren? Met de door ons op maat ontworpen PLC-SCADA systemen kunt u het zo omvangrijk maken als nodig. De meeste vragen die wij krijgen zijn gericht op systeemintegratie: multiple system integrator. Heeft u ook behoefte aan correctie stuurinformatie en daarmee aan een koppeling tussen de diverse machines en instrumenten waar de data in verstopt zit? Wij helpen u graag!

Petrochemie

Het nastreven van een maximale beschikbaarheid van installaties, hoge eisen op het gebied van veiligheid en werken onder bijzondere omstandigheden; het zijn nog maar een aantal van de aspecten waar u binnen de petrochemie mee te maken heeft. Met onze automatiseringsoplossingen springen wij in op uw behoefte om flexibeler, sneller, veiliger en duurzamer te produceren. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de gestelde eisen aan industriële besturingssystemen binnen de chemische sector. Wij ondersteunen u dus niet allen bij het verhogen van de productiviteit van uw processen, maar ook bij het waarborgen van de veiligheid voor mens en milieu.

Voedsel

Grote volumes produceren tegen lage kosten is uw missie. Dit alles moet bij voorkeur efficiënt, snel en flexibel doen om concurrerend te blijven. Het stroomlijnen en automatiseren van uw processen is hiervoor noodzakelijk. Wij bieden PLC-SCADA systemen en waar nodig andere geïntegreerde oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Hiermee kunt u een enkele machine, een totale productielijn of een gehele fabriek aansturen/ controleren. Wij weten als geen ander dat een goede hygiëne voorwaarde is om te mogen bestaan binnen uw branche. Met onze speciale besturingskasten die voldoen aan de eisen en richtlijnen zit u bij ons dan ook altijd goed.

Automotive

Productieautomatisering vindt op steeds meer plaatsen binnen de automotive industrie plaats, logisch ook want het kan vele voordelen bieden. Efficiënter, voordeliger, veiliger en sneller produceren door inzicht te krijgen in uw processen zijn hier voorbeelden van.  Wij zijn als systeemintegrator in staat om uw meest complexe systemen te simplificeren. Data wordt omgezet in bruikbare stuurinformatie, daar kunt u mee vooruit. Meten is weten!

Laboratoria (R&D)

De mate van automatisering kent grote verschillen tussen de diverse laboratoria. Waar bij de één enkele processen worden geautomatiseerd, heeft de ander een volledig geautomatiseerde sampleanalyse in complexe systemen gevangen.

Wat de situatie bij u ook is; de enorme bulk aan data moet worden verwerkt om gedegen analyses te kunnen maken. Bent u nog te veel tijd kwijt aan tijdrovende dataverwerking en het samenstellen van bijbehorende rapporten?

Wij hebben softwaremodules ontwikkeld die perfect passen binnen de wereld van laboratoria, namelijk Dizanta Suite. Het betreft een set softwaremodules die specifieke dataklussen van operators automatiseren. De software wordt naadloos geïntegreerd in het handmatige besturingssysteem en draait online én offline op een aparte computer. Meer over Dizanta Suite vindt u hier.

Chemical-ico

(Petro)
Chemie

Lab-ico

(Pharma)
Chemie

Automatic-ico

Automotive
Automotive

Energy-ico

Nieuwe
Energie

Voeding

Voeding
Voeding

Machinebouw

Machine
bouw

Agrotec

Laboratoria
(R&D)

program

Programmeer- talen