Als ervaren en creatieve one-stop-shop kan Pro Control uiteraard niet zonder solide en betrouwbare partners die net zo flexibel denken en doen. Pro Control stelt hoge eisen. Onze partners moeten bijdragen aan de beste kant-en-klare oplossingen op maat voor onze klanten, in de zin van zowel hun expertise als hun producten. Ze moeten hoge kwaliteit leveren en betrouwbaar, efficiënt en, niet te vergeten, gecertificeerd zijn. Met deze uitgangspunten als onze leidraad, hebben wij tot nu toe de onderstaande partners geselecteerd om mee samen te werken.

Elauma Waagmeester levert, als expert in industriële elektrotechniek, een uitgebreid assortiment elektrotechnische producten en biedt ondersteuning en diensten binnen dit vakgebied.

De klanten van Elauma ervaren de meerwaarde van het strategisch partnership dat Pro Control en Elauma zijn aangegaan. De productkennis van Elauma en de creativiteit en oplossingsgerichtheid van Pro Control wordt gecombineerd tot een krachtig concept.

Hiflex importeert producten van wereldnaam en distribueert deze in Nederland. Voor de realisatie van projecten m.b.t. de automatisering van procesinstallaties is Pro Control één van de systeem-integratoren waarmee Hiflex nauw samenwerkt.
Het accent ligt hierbij op PLC, HMI en Scada- techniek. In deze projecten maakt Pro Control o.a. gebruik van Hitachi PLC’s, Invertek frequentieregelaars en Exor HMI’s geleverd door Hiflex.