Partners

Als ervaren en creatieve one-stop-shop kan Pro Control uiteraard niet zonder solide en betrouwbare partners die net zo flexibel denken en doen. Pro Control stelt hoge eisen. Onze partners moeten bijdragen aan de beste kant-en-klare oplossingen op maat voor onze klanten, in de zin van zowel hun expertise als hun producten. Ze moeten hoge kwaliteit leveren en betrouwbaar, efficiënt en, niet te vergeten, gecertificeerd zijn. Met deze uitgangspunten als onze leidraad, hebben wij tot nu toe de onderstaande partners geselecteerd om mee samen te werken.

Elauma Waagmeester levert, als expert in industriële elektrotechniek, een uitgebreid assortiment elektrotechnische producten en biedt ondersteuning en diensten binnen dit vakgebied.

De klanten van Elauma ervaren de meerwaarde van het strategisch partnership dat Pro Control en Elauma zijn aangegaan. De productkennis van Elauma en de creativiteit en oplossingsgerichtheid van Pro Control wordt gecombineerd tot een krachtig concept.

Total Productivity bedenkt en bouwt productiesystemen. De systemen variëren van een semiautomatische assemblagecel tot volledig geautomatiseerde productielijnen.
Van robot- en visionintegratie tot en met tailor-made systemen. Met een soms onconventionele denkwijze en een innovatieve en resultaatgerichte aanpak worden productiviteitsdoelen voor de klant behaald.
Total Productivity en Pro-Control vullen elkaars capaciteiten aan en versterken elkaar bij ontwerp en productie van specifieke machines in de breedst mogelijke zin.

Hiflex importeert producten van wereldnaam en distribueert deze in Nederland. Voor de realisatie van projecten m.b.t. de automatisering van procesinstallaties is Pro Control één van de systeem-integratoren waarmee Hiflex nauw samenwerkt.
Het accent ligt hierbij op PLC, HMI en Scada- techniek. In deze projecten maakt Pro Control o.a. gebruik van Hitachi PLC’s, Invertek frequentieregelaars en Exor HMI’s geleverd door Hiflex.

Partners Vacuum Technology Group

logo-vacuum-technology-groupDe Vacuum Technology Group (VTG) is een samenwerkingsverband van high-tech bedrijven gespecialiseerd in vacuüm- en precisietechniek.

De kern activiteiten van VTG zijn: ontwerp, productie & assemblage, besturing en service & onderhoud. VTG kan u compleet ontzorgen op het gebied van prototyping, de productie van enkel stuks en kleine series.

Binnen VTG is Pro Control als onafhankelijke systeem integrator verantwoordelijk voor de besturingstechniek. Partners binnen de Vacuum Techonology Group:

Over Pro Control

Pro Control kan uw besturingssysteem ontwerpen, opbouwen en leveren in een fractie van de tijd die grotere bedrijven daarvoor nodig hebben. Dit alles dankzij een hooggekwalificeerd team en een organisatiestructuur die snelle besluitvorming mogelijk maakt.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact informatie

Pro Control BV
M.C. van Voordenstraat 5
NL 1483 GB De Rijp
Tel: +31 (0)299 630 690
Mail: info@pro-control.nl