Dizanta Suite

Dizanta Suite Server

Als u nog worstelt met tijdrovende dataverwerking en het samenstellen van de bijbehorende rapporten, dan zal de Dizanta Suite van Pro Control u versteld doen staan. De Dizanta Suite is een set softwaremodules die specifieke dataklussen van operators automatiseren. De Dizanta Suite wordt naadloos geïntegreerd in het handmatige besturingssysteem en draait online én offline op een aparte computer.

De Dizanta Suite omvat 5 uiterst gebruiksvriendelijke modules, die elk hele doorsnee maar ongelooflijk tijdrovende dataverwerkingstaken uitvoeren – in een fractie van de gebruikelijke tijd.

Alle modules zijn apart verkrijgbaar, maar worden wel als suite geleverd met het oog op hun interactie.

Dizanta-demo

Maak kennis met Dizanta! Probeer nu gratis de Dizanta-demo uit en krijg een idee van de gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van deze software. De demo omvat alle beschikbare Dizantamodules – die u in de toekomst heel veel tijd én geld zullen besparen.

Dizanta Compass – batchmodule

Dizanta Compass is een krachtige module die op effectieve wijze flexibele batchhandelingen, receptmodelleringen en batchuitvoeringen automatiseert. Dizanta Compass stelt de gebruiker in staat om simpele of hele complexe recepten te maken en deze dan automatisch te laten uitvoeren of op te slaan voor later gebruik.

Dizanta Compass maakt uw processen consistenter, sluit menselijke fouten uit en verhoogt de efficiëntie en kwaliteit, en biedt u tegelijkertijd alle flexibiliteit die u nodig heeft.

dizanta-compass-2

Dizanta Prisma – datamonitoring module

Dizanta Prisma is een slimme data viewer met ingebouwde analysefunctionaliteit. Met Dizanta Prisma kan de gebruiker historische data bekijken en de procesparameters daaraan aanpassen. Dizanta Prisma heeft veel gebruiksvriendelijke opties voor wat betreft de data die getoond moeten worden, kleurstellingen en een heleboel andere voorkeursinstellingen.

dizanta-prisma

Dizanta Sigma – dynamische rekenmodule

Dizanta Sigma is de handige applicatie voor het maken van complexe, dynamische, berekende tags. Voer simpelweg een formule in en gebruik de uitkomst als een procesvariabele.

dizanta-sigma

Dizanta Helix – verslagmodule

We hebben de handige Dizanta Helix-module ontwikkeld om het absolute monnikenwerk van u over te nemen: de verslaglegging. Dizanta Helix is niet alleen uiterst efficiënt, maar ook ongelooflijk gemakkelijk in gebruik. Voer eenvoudig de tag, tijdsmomenten, decimalen en het aantal momentopnames in, en Helix doet de rest. Als bestandsformaat voor uw rapporten kunt u kiezen uit csv, txt of atfx.

dizanta-helix

Dizanta Spectrum – data-analyse module

Momenteel zijn we bezig om deze module in onze Dizanta Suite te integreren. Dizanta Spectrum is ons staaltje vernuft dat alle data van verschillende analytische instrumenten zal samenvoegen in één rapport. Het zal elk instrument kunnen triggeren om een momentopname te nemen. De resultaten van die momentopname zullen vervolgens worden opgeslagen in Dizanta Spectrum en beschikbaar zijn in alle andere Dizantamodules.

Klaar om Dizanta uit te proberen? Vraag een demo aan. 

Meer informatie en brochure aanvraag

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

dizanta-spectrum

Over Pro Control

Pro Control kan uw besturingssysteem ontwerpen, opbouwen en leveren in een fractie van de tijd die grotere bedrijven daarvoor nodig hebben. Dit alles dankzij een hooggekwalificeerd team en een organisatiestructuur die snelle besluitvorming mogelijk maakt.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact informatie

Pro Control BV
M.C. van Voordenstraat 5
NL 1483 GB De Rijp
Tel: +31 (0)299 630 690
Mail: info@pro-control.nl