Dizanta

Maak kennis met Dizanta! Probeer nu gratis de Dizanta-demo uit en krijg een idee van de gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van deze software. De demo omvat alle beschikbare Dizantamodules – die u in de toekomst heel veel tijd én geld zullen besparen.

Dizanta Demo

Dizanta suite server

Dizanta Suite Server

Als u nog worstelt met tijdrovende dataverwerking en het samenstellen van de bijbehorende rapporten, dan zal de Dizanta Suite van Pro Control u versteld doen staan. De Dizanta Suite is een set softwaremodules die specifieke dataklussen van operators automatiseren. De Dizanta Suite wordt naadloos geïntegreerd in het handmatige besturingssysteem en draait online én offline op een aparte computer.

De Dizanta Suite omvat 5 uiterst gebruiksvriendelijke modules, die elk hele doorsnee maar ongelooflijk tijdrovende dataverwerkingstaken uitvoeren – in een fractie van de gebruikelijke tijd.

Alle modules zijn apart verkrijgbaar, maar worden wel als suite geleverd met het oog op hun interactie.

Dizanta Compass – Batchmodule
Dizanta Compass is een krachtige module die op effectieve wijze flexibele batchhandelingen, receptmodelleringen en batchuitvoeringen automatiseert. Dizanta Compass stelt de gebruiker in staat om simpele of hele complexe recepten te maken en deze dan automatisch te laten uitvoeren of op te slaan voor later gebruik.

Dizanta Compass maakt uw processen consistenter, sluit menselijke fouten uit en verhoogt de efficiëntie en kwaliteit, en biedt u tegelijkertijd alle flexibiliteit die u nodig heeft.

Dizanta suite server
Dizanta-Prisma
Dizanta Prisma – Datamonitoring module
Dizanta Prisma is een slimme data viewer met ingebouwde analysefunctionaliteit. Met Dizanta Prisma kan de gebruiker historische data bekijken en de procesparameters daaraan aanpassen. Dizanta Prisma heeft veel gebruiksvriendelijke opties voor wat betreft de data die getoond moeten worden, kleurstellingen en een heleboel andere voorkeursinstellingen.

Dizanta Sigma – dynamische rekenmodule

Dizanta Sigma is de handige applicatie voor het maken van complexe, dynamische, berekende tags. Voer simpelweg een formule in en gebruik de uitkomst als een procesvariabele.
dynamische-rekenmodule
Dizanta-lst

Dizanta Helix – verslagmodule

We hebben de handige Dizanta Helix-module ontwikkeld om het absolute monnikenwerk van u over te nemen: de verslaglegging. Dizanta Helix is niet alleen uiterst efficiënt, maar ook ongelooflijk gemakkelijk in gebruik. Voer eenvoudig de tag, tijdsmomenten, decimalen en het aantal momentopnames in, en Helix doet de rest. Als bestandsformaat voor uw rapporten kunt u kiezen uit csv, txt of atfx.