Machinebouw

Machinebouw

U wordt als machinebouwer doorlopend uitgedaagd.  Snelle en passende oplossingen bedenken voor een grote verscheidenheid aan vraagstukken uit diverse branches. Van de chemie tot aan de automotive industrie en alles daartussen in. Ieder met zijn eigen wensen, eisen en standaarden.

Wij zorgen ervoor dat de door u ontwikkelde machines optimaal presteren. Van het bedenken en leveren van de algehele besturingsinstallaties tot aan het  inbedrijfstellen bij de eindgebruikers, wij zijn er voor u! Flexibel, betrouwbaar en kundig; daar kunt u op bouwen.

Machinebouw 2

Een paar voorbeelden:

  • Een onderzoekseenheid voor Tata Steel: deze machine wordt gebruikt voor onderzoek in het lab van Tata Steel in IJmuiden. Dit project werd turnkey opgeleverd.

 

  • Solar Furnace Systems (tezamen met Wilro Advanced Technologies B.V.) voor de Rand Universiteit in Johannesburg: deze machine werd gebruikt voor een fabricage van zonnecellen. Na de R&D-fase ontwikkelden we een productiefaciliteit in Brandenburg.

Vertel me meer!

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij contact met u op voor het toesturen van een voorstel van specificatie en prijs.

(Petro)Chemie