In de schijnwerper Robert Mathijssen

  • Wie ben je en wat heb je gedaan voordat je bij Pro Control kwam werken?

Ik ben Robert Mathijssen 38 jaar oud en vader van een schitterende dochter Marlie. Voordat ik bij Pro Control kwam heb ik Maatschappelijk Werk gestudeerd, daarna ben ik een aantal jaar als monteur werkzaam geweest in het kleinmetaal, waar ik projecten voor o.a. ASML heb gedaan. Vervolgens kwam ik terecht in de ICT branche waar ik heb gewerkt als commercieel medewerker, accountmanager en eigenaar bij verschillende telecombedrijven.

 

  • Wat is je functie bij Pro Control en welke werkzaamheden horen daarbij?

Ik mag bij Pro Control de functie van accountmanager vervullen. Dat betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor het contact leggen met nieuwe klanten, maar ook ervoor zorg dat de belangen van nieuwe en bestaande klanten zoveel mogelijk behartigd worden.

 

  • Wat vind je het leukste aan werken bij Pro Control?

Het leukste vind ik de vrijheid en de afwisseling binnen Pro Control. De ene dag ben je onderweg en mag je bij klanten in de keuken kijken. De andere dag zit je op kantoor om ervoor te zorgen dat alles zoveel mogelijk op rolletjes loopt. Geen dag is hetzelfde en daar hou ik van.

 

  • Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness (als ik er aan toe kom) en ga ook graag leuke dingen doen met mijn dochter. Daarbij vind ik fotografie erg leuk maar ook dit schiet er meestal bij in.

 

  • Wat maakt Pro Control anders dan andere bedrijven?

Pro Control onderscheidt zich door projecten uit te voeren, waar anderen het opgeven. Daarbij krijgt elke klant de aandacht welke hij verdient. Er werken hier alleen maar leuke collega’s die allemaal op hun manier een toegevoegde waarde kunnen leveren aan Pro Control en daarbij aan de klant. Pro Control blijft groeien en daagt zichzelf uit door het motto “we hebben het nog nooit gedaan, dus kunnen we het”. Dus bij deze….daag ons uit!

Meer over Dizanta?