In de schijnwerper Jon Schurer

  • Wie ben je en wat heb je gedaan voordat je bij Pro Control kwam werken?

Ik ben Jon Schurer 36 jaar en vader van 2 geweldige kinderen. Sinds 1 januari 2017 ben ik in dienst bij Pro Control als Projectleider/Projectengineer.  Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij BAM Techniek als Engineer, daarna heb ik bij ENGIE op het Shell Technology Center Amsterdam gewerkt als Applicatie Engineer.

 

  • Wat is je functie bij Pro Control en welke werkzaamheden horen daarbij?

Ik vervul de functie Projectleider/Projectengineer. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat de projecten tot een goed einde worden gebracht, waarbij alle betrokken partijen een goed gevoel aan het project overhouden. Hierbij behoren het engineeren van de hardware, software, tekenwerk het schrijven van specificaties en natuurlijk testen en opleveren van de automatisering. Daarnaast heb ik een ondersteunende rol bij onze sales afdeling en ben ik BHV’er.

 

  • Wat vind je het leukste aan werken bij Pro Control?

De afwisseling en het niveau van de projecten, geen project is hetzelfde. Hierdoor word je continu uitgedaagd en daarbij hebben we een ontzettend leuk gemotiveerd team.

 

  • Wat doe je in je vrije tijd?

Ik sport 2 keer per week, daarnaast wil ik nog wel eens een rondje hardlopen. Verder vermaak ik me graag met mijn gezin, vrienden en familie.

 

  • Wat maakt Pro Control anders dan andere bedrijven?

We hebben ongeveer 12 medewerkers op dit moment, daardoor kunnen we heel snel schakelen. Ook de informele sfeer en de kennis en kunde van de collega’s vind ik bijzonder, we praten allemaal dezelfde taal.

Meer over Dizanta?