In de schijnwerper Ger Bloem

  • Wie ben je en wat heb je gedaan voordat je bij Pro Control kwam werken?

Mijn carrière kent een brede schakering. Ik ben begonnen als sales engineer in het grondverzet bij Geveke (Caterpillar), daarna binnen dezelfde organisatie doorgegroeid naar een managementpositie. Via Stork en een Industrieel Reinigingsbedrijf ben ik als eindverantwoordelijke bij een Heftruckbedrijf terecht gekomen.  Na een project te hebben gedaan bij Imtech, ben ik weer teruggekeerd in de verkoop. Het laatst heb ik gewerkt bij een bedrijf dat stoomturbines wereldwijd in de markt wilde zetten.

 

  • Wat is je functie bij Pro Control en welke werkzaamheden horen daarbij?

Ik ben Salesmanager en lid van het Management Team, dus verantwoordelijk voor de commercie en rentabiliteit van Pro Control.

 

  • Wat vind je het leukste aan werken bij Pro Control?

Dat we mogen werken met aansprekende en high-end klanten, maar ook dat mijn kennis en kunde wordt gewaardeerd.

 

  • Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind het leuk om op vakantie te gaan, maar ook de gehele voorbereiding hiervan de organiseren. Daarnaast ben ik ook nog een gepassioneerd auto/motor liefhebber, waarmee ik onder andere deel neem aan toertochten.

 

  • Wat maakt Pro Control anders dan andere bedrijven?

De ontspannen/familiaire sfeer die onder collega’s heerst. Het werken met high-end techniek en de top of the bill klanten zowel nationaal als internationaal. En zeker niet te vergeten de lunch, die bij Pro Control voor werknemers inclusief is.

Meer over Dizanta?