De Pro Control Revamp

Is uw installatie aan renovatie toe?

Is het process control system van uw installatie op leeftijd? Heeft u wensen die niet geïmplementeerd kunnen worden omdat het process control systeem niet meer voldoet aan de huidige stand van de techniek? Heeft u veel last van storingen en worden de onderhoudsintervallen kleiner? Laat dan Pro Control het process control system van uw installatie renoveren.

Als expert op het gebied van process control systems en data acquisitie systemen weet Pro Control als geen ander hoe belangrijk het is dat u moet kunnen bouwen op de automatisering van uw installatie. Wanneer het aantal storingen toeneemt of wanneer uw wensen niet of moeilijk geïmplementeerd kunnen worden, is het wellicht tijd om de besturing van uw installatie een opfrisbeurt te geven.

Pro Control is zeer ervaren in het renoveren van process control systems van R&D-, test- en productie-installaties. Of het nu gaat om het vervangen van de PLC en de bijbehorende software, de bekabeling of het elektrisch cabinet, Pro Control kan u compleet ontzorgen.

Door de passie voor het vak, integrale projectaanpak en kennis van de meest gangbare meet & regelsystemen is Pro Control in staat uw installatie op een efficiënte en kosteneffectieve wijze te renoveren. Bij aanvang van het project garandeert Pro Control zelfs de down-tijd van uw installatie tijdens de ombouw. Pro Control fungeert als een spin-in-het-web tijdens het project en zal, indien gewenst, andere partijen aansturen voor bijvoorbeeld kalibratie van instrumentatie en mechanische aanpassingen.

Na de renovatie zal uw installatie stabieler zijn, de kwaliteit van uw proces zal toenemen en de onderhoudsintervallen zullen groter worden.

Ook na de renovatie kunt u rekenen op de service van Pro Control. Indien mogelijk kan Pro Control ook remote assistentie verlenen zodat u zo snel als mogelijk weer aan de slag kunt.

Vanzelfsprekend is Pro Control u ook na de renovatie graag van dienst om u te ontzorgen op het gebied van besturings- en meet & regeltechniek. Met onze partners zijn wij ook in staat om mechanische aanpassingen aan uw installaties te realiseren.

Is uw installatie verouderd en heeft u budget voor het renoveren van de installatie? Neemt het aantal storingen in uw installatie toe? Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een renovatie?

Neem dan contact met ons op via 0299-630 690 of mail naar sales@pro-control.nl

Meer over Dizanta?