Emerson

Emerson Automation Solutions levert diensten en producten voor de automatisering van installaties over de hele wereld. Klanten moeten hun apparatuur zonder zorgen kunnen laten draaien. Daarom levert Emerson verschillende prestatiegebonden kalibratieoplossingen. Op basis van Coriolis Master Meters ontwikkelde Emerson voor een nieuwe service een Mobile Calibration Unit met als resultaat: de beste on-site kalibratieonzekerheid en een CMC van 0,075% met flow rates van 1.8 tot 1800 kg/min.
Emerson
Emerson ontwierp alle hardware, mechanische, operationele en softwarespecificaties voor deze Mobile Calibration Unit. Omdat een grote nauwkeurigheid, snelle gegevensverzameling en flexibele dataverwerking bij kalibratie essentieel is, zocht Emerson een partner met verstand van zaken die in staat was om een Labview-besturingssysteem turnkey te leveren. Dit Labview-project omvat een besturingskast, Labview-software, een touchscreen voor eenvoudige bediening en een softwarelink waarmee de standaard, uniforme rapporten van Emerson kunnen worden gegenereerd. Pro Control installeerde en leverde de fit-for-purpose, rendabele en gebruikersvriendelijke oplossing met alle bekabeling, software en vereiste licenties.

Tijdens de startup en voor de FAT was Maru in De Rijp zo vriendelijk om ons een zonneaggregaat te lenen waarmee wij het systeem uitgebreid konden testen. De mobiele unit is nu op weg naar Emersons klanten, en Pro Control is erg trots op het eindresultaat en zijn rol in deze innovatie.

Gallery

Neem contact op met ons

0299 – 630 690