Ordino

Ordino Smart Controller

Pro Control is gespecialiseerd in complete en flexibele besturingsoplossingen – we ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, testen en implementeren zowel software en hardware, geheel volgens uw behoeften en eisen. Een van deze creatieve oplossingen is de Ordino Smart Controller. Dit uitstekende, duurzame besturingssysteem heeft ons de positie van preferred supplier van Premex Reactor GmbH opgeleverd.

De Ordino Smart Controller zorgt voor de optimale bestuurbaarheid van autoclaven, machines en allerlei soorten labscale-units. De Ordino Smart Controller wordt geleverd op een laptop of touchscreen, beschikt over uiteenlopende geavanceerde eigenschappen en functies, en is volledig aan te passen aan het aantal instrumenten dat erop is aangesloten. Bovendien kan het, dankzij het modulaire ontwerp, hergebruikt worden: het systeem kan snel worden uitgebreid en veranderd. Dit maakt het de ideale keuze voor universiteiten, laboratoria en machinefabrikanten. Er is immers niks erger dan na een experiment te blijven zitten met weer een stuk overbodig gereedschap. Uiteraard is de Ordino Smart Controller volledig compatibel met onze Dizanta Suite.

Vertel me meer

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

ordinoordino-2ordino-3

Over Pro Control

Pro Control kan uw besturingssysteem ontwerpen, opbouwen en leveren in een fractie van de tijd die grotere bedrijven daarvoor nodig hebben. Dit alles dankzij een hooggekwalificeerd team en een organisatiestructuur die snelle besluitvorming mogelijk maakt.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact informatie

Pro Control BV
M.C. van Voordenstraat 5
NL 1483 GB De Rijp
Tel: +31 (0)299 630 690
Mail: info@pro-control.nl