• Wie ben je en wat heb je gedaan voordat je bij Pro Control kwam werken?

Ik ben Roland van Zanten, Operationeel Manager bij Pro Control en vader van 2 kinderen. Na mijn afgeronde studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft, heb ik gewerkt als Engineer bij TNO Automotive, als Software Engineer bij CIT Engineering en als Software application design Engineer bij Sensor Nederland.

 

  • Wat is je functie bij Pro Control en welke werkzaamheden horen daarbij?

Bij Pro Control ben ik Operationeel Manager. Als Operationeel manager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de projectorganisatie, maar ook eindverantwoordelijk voor alle projecten die binnen Pro Control uitgevoerd worden. Als ik heel even tijd heb, dan draai ik soms ook nog mee als project- en software Engineer.

 

  • Wat vind je het leukste aan werken bij Pro Control?

De afwisseling in verschillende taken die ik mag uitvoeren, maar ook de verschillende klanten die we mogen bedienen van groot tot klein.

 

  • Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind het geweldig om aan oude auto’s en motorfietsen te sleutelen. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, maar het allerliefst ben ik bij mijn gezin, vrienden en familie.

 

  • Wat maakt Pro Control anders dan andere bedrijven?

De unieke combinatie van hoog opgeleid personeel, die zeer competitief zijn aan elkaar. Hoge mate van flexibiliteit door de kleinschaligheid van de organisatie. Ondanks dat andere bedrijven dat uiteraard ook melden is Pro Control wel degelijk een organisatie die elk project tot een succes weet te maken: een echte geef-nooit-op mentaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel naar de klant toe maakt Pro Control uniek!

Geef een reactie