Analytische instrumenten

Analytische gegevens zijn essentieel voor chemische installaties, maar de data zijn niet coherent in tijd en worden gewoonlijk verzameld met losse datapakketten waarvan de opzet verschilt.

Pro Control is zich terdege bewust van het belang van analytische data. We begrijpen ook dat het vergelijken van ruwe procesgegevens met analytische gegevens tijdrovend werk is. Daarom heeft Pro Control de Dizanta Software Suite ontwikkeld, en vooral onze nieuwe Spectrum-module: daarin worden ruwe procesgegevens samengevoegd met analytische data in één enkel rapport. 

Onderzoekers kunnen met de Spectrum-module veel tijd besparen en veel efficiënter en effectiever werken. Als u deze module aanvult met de Helix- and Prisma-modules, maakt u zonder enige moeite de bijbehorende rapporten in verschillende layouts.

Dizanta kan de gegevens van enorm veel verschillende instrumenten en merken integreren, zoals:

  • Agilent en Thermo Scientific GC’s;
  • Horiba Raman scope;
  • Mass Spectrometers;
  • Infra-red analysers.

Meer informatie

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

analytical-instruments

Over Pro Control

Pro Control kan uw besturingssysteem ontwerpen, opbouwen en leveren in een fractie van de tijd die grotere bedrijven daarvoor nodig hebben. Dit alles dankzij een hooggekwalificeerd team en een organisatiestructuur die snelle besluitvorming mogelijk maakt.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Contact informatie

Pro Control BV
M.C. van Voordenstraat 5
NL 1483 GB De Rijp
Tel: +31 (0)299 630 690
Mail: info@pro-control.nl